Elsőként tisztítcsuk meg a csirkecombokat, de amennyiben egész csirkét vettünk, természetesen azt is. Ezt követően a bacont kockázzuk fel, pirítsuk meg, majd szűrjük le és adjuk hozzá az apróra vágott snidlinget. Keverjük hozzá a krémsajtot, a feldarabolt szárított paradicsomot és a hegyes erős paprikát, majd sózzuk-borsozzuk. Az így kapott tölteléket töltsük a csirke bőre alá és tűzzük meg hústűvel. A csirkét tegyük megfelelő nagyságú tepsibe, öntsünk alá egy kis olajat és 2 dl vizet és előmelegített sütőben alufóliával befedve pároljuk 1,5 órán keresztül, majd a fóliát eltávolítva és a zsírjával néha meglocsolva süssük pirosra.

Hozzávalók

1 db bontott csirke

10 dkg  bacon

20 dkg  krémsajt

1 csomag snidling

1 db szárított paradicsom

1 db hegyes erős paprika

1 ízlés szerint só

1 ízlés szerint őrölt fehérbors

(Forrás:iranyakonyha.hu;tesco.hu/Fotó:youtube.com)